Om brandsäkerhet

Brandsäkerhet med Housegard

Sedan 1991 har Housegard utvecklat produkter inom brandsäkerhet. Med en produktportfölj i ständig utveckling erbjuder vi på SecurityPartner – SP AB produkter för hem, företag och professionella miljöer. Vårt mål tillsammans med Housegard är att göra brandsäkerhet enkelt och lättillgängligt och genom det kraftigt bidra till att öka trygghet och minska antalet brandolyckor.

Alla ska känna sig trygga, oavsett om det är i hemmet, på kontoret eller i offentliga miljöer. Med Housegards vision om ett tryggare Sverige där ingen far illa i brandolyckor tar de ansvar för det Housgard kan bäst. Vi på SecurityPartner – SP AB är glada för att kunna hjälpa till i detta arbete och välkomnar våra kunder till trygga produkter i samband med brandsäkerhet.

 

Nu inför vi en unik trygghetsgaranti på alla brandsläckare från Housegard. Om du råkat ut för en brand, har anmält detta till ditt försäkringsbolag och sedan tidigare har registrerat dig för Housegards trygghetsgaranti får du en ny släckare av. > Här finns mer information

Framtidens Släckmedel

Tillförlitlig släckning av batteribränder med AVD. Visste du att mobiltelefoner nästa alltid innehåller litiumbatterier...

Incidenterna med litiumbatterier som fattar eld blir allt vanligare. Fram tills nu har det inte funnits någon effektiv metod att släcka dessa bränder. Nu lanseras AVD, ett helt nytt medel som effektivt kväver litiumbränder. – Det här är en revolutionerande produkt som kommer att öka säkerheten vid hantering och användande av litiumbatterier.

Med hjälp av en vattenbaserad samling av små mineraler bildas ett täckande skikt som kan liknas med ett keramisk skal som kyler ner branden. Tekniken är ett stort framsteg som minskar ett växande problem i samhället.

 

Lite snyggare, mycket tryggare!

Våra pulversläckare innehåller ett effektivt pulver med mycket hög släckeffekt och är producerade efter stränga kvalitetskrav. Housegards 2 kg designsläckare är dessutom framtagen för att du ska vilja placera den synlig och nära till hands i hemmet. Det blir tryggare så.

________________________

Larmar en larmar alla

En brand utvecklas snabbt och tidig varning kan vara avgörande. Origo™ är en brandvarnare med både rök- och värmevarning som enkelt kan kopplas ihop i ett system, på det sättet blir du varnad oavsett var och hur branden startar.