Om GPS-spårare

GPS-spårare och trackers är utrustning som installeras i fordon, maskiner, verktyg, i kläder, på husdjur mm. Smidig åtgärd i syfte att spåra och hitta dessa i händelse av stölder, försvinnanden av olika slag. Ingen behöver gå vilse, bli trött på promenaden - ett knapptryck och hjälpen är på väg till rätt plats.

Vi erbjuder spårare för att skydda eller säkerställa värdefull utrustning vid stöld. Utöver brottsförebyggande applikationer kan vi även leverera lösningar för Läs mer om larmsamverkan och hur du samarbetar med dina grannar om ditt larmperson- & sociala behov. Vi har erfarenhet av tillämpningar för logistik, körjournaler, rörelsemönster inom lantbruket, underlag för fakturering mm.

Är du bortrest eller på annat sätt inte själv kan följa upp ett larm så får du hjälp. Du kan enkelt utnyttja grannar och andra kontakter att utföra överenskomna åtgärder i samband med larm från GPS-spårare. Du kan dela med dig av larmet för att din åkgräsklippare flyttats mer än en sträcka du själv kan bestämma. Grannen kan följa efter och säkra klipparen. Samma sak med båten, bilen mm.

När du handlar med oss kan du välja att betala med Klarna. Du blir ägare till utrustningen och kan välja betalningsalternativ som du finner smidigast och kan göra den säkerhetsinvestering du behöver för en tryggare tillvaro.

NorthTracker - för högsta premiereduktion på Se vad du som båtägare kan göra för att komma ner i premier...din försäkring

Vi representerar det enda godkända svenska GPS-spårare och trackers för konsumentmarknaden! Ett samarbetet mellan NorthTracker, Svenska Sjö och larmcentralen Nokas.

– I normalfallet bekostar Svenska Sjö utryckningskostnaden för sina kunder. Har man en större utombordsmotor nyare än tio år som inte ligger på en bevakad båtklubb måste man börja tänka till. Det är mycket stöldbegärlig egendom man har säger Per Grywenz, VD Svenska Sjö. Tjänsten fungerar i hela Europa och är godkänt av SSF - Svenska Stöldskyddsföreningen.

GPS-spårare och erbjudandet till Skånes Båtförbund

 

Här finns GPS-spårare för alla behov!

  •  
  •