NorthTracker samarbete

Båt- och motorstölder har ökat kraftigt de senaste året vilket har lett till en ny tjänst. Svenska Sjö, NorthTracker och Nokas har skapat en unik tjänst för att stoppa stölderna genom att koppla en GPS-spårsändare till larmcentral med väktare som rycker ut vid larm.

 

 

SecurityPartner – SP AB representerar NorthTracker i södra Sverige och vi tar emot beställningar, levererar och hjälper till med installation efter önskemål.

 

– Tillsammans måste vi alla, det vill säga konsumenter, försäkringsbolag och polis, samarbeta för att vi ska kunna vända trenden. Många arbetar hårt för att Regering och lagstiftare ska utöka Tullens befogenheter att kontrollera transporter och ge polisen de resurser som de så väl behöver. Vi har en lång väg att gå och det är bråttom, säger Carl Bodegård, vd för NorthTracker.

– Vi känner oss mycket tillfreds och det är med stor förtjusning vi går in i samarbetet avseende larmmottagning av NorthTrackers nya produkt som riktar sig mot båtlivet, säger Nokas Larmcentralers affärsområdeschef Christina Svennberg.

 

– Kostnaden för försäkringsbolagen är stor och ökar. Vi vill verkligen göra allt vi kan för att undvika att höja premierna kraftigt mot våra kunder. Framförallt för de som inte har sin båt på en klubb med bevakning är en spårsändare med åtgärd ett bra sätt att öka chanserna till att få behålla sin motor, säger Per Grywenz, vd för Svenska Sjö.

 

 

Läs mer om värdet att vara kund hos Svenska Sjö eller medlem i Skånes Båtförbund och Svenska Båtunionen...

 

  •  
  •