Om sp-ab

SecurityPartner - SP AB

SecurityPartner - SP AB, precis som det låter - en partner med brottsförebyggande åtgärder för säkerhet med ökad trygghet.

Med åtgärder menar vi larm, kameror, GPS-spårning, MärkDNA och "smarta hem" i syfte att förhindra inbrott, stölder och skadegörelse. Tekniken tillåter samverkan med grannar, familj osv. - LARMSAMVERKAN och TRYGG GRANNE.

SecurityPartner - SP AB med Larm, kameror, GPS och MärkDNA.

SecurityPartner - SP AB representerar mer än 40 års erfarenhet. Vi har följt utvecklingen av larm och bevakningskameror sedan mitten på 70-talet. Mycket har förändrats och blivit mer tillgängligt. GPS-spårare (trackers) har banat väg för att enkelt spåra objekt efter inbrott och stöld. Detta gäller rörliga objekt som fordon, båtar, entreprenadmaskiner eller liknande. Vanligt är också trygghet i samband med ensamarbete och omsorg för äldre. Ett begrepp som syns mer och mer är IoT (Internet of Things), och är vardagsföremål med inbyggd elektronik och internetuppkoppling. En teknik som gör att de kan styras eller utbyta data över Internet. Det finns många exempel men SecurityPartner - SP AB har valt att fokusera på modern teknik i syfte att höja säkerhet och trygghet.

  • Larm kan du ansluta till en larmcentral om du vill - du behöver inte - men du kan! Annars kan grannen få larmet eller någon annan du litar på när du inte är hemma
  • Kameror är tillåtet och som privatperson behövs det inget tillstånd. Det är IMY (Integritetsskyddsmyndigheten) som är tillsynsmyndighet. Välj mellan IP/nätverkskameror och WiFi-kameror
  • GPS är en teknik som blir alltmer användbar med mindre batterier i kombination med bättre prestanda. Används för spårning av fordon och liknande objekt såväl som trygghetslarm.
  • MärkDNA skapar en unik identitet för stöldbegärlig egendom. Detta ger polisen ett fantastiskt verktyg för att spåra ägare och binda gärningspersoner till brott och brottsplats..!

SecurityPartner - SP AB finns i Skåne, utgår från kontor mellan Ängelholm och Helsingborg, med alla kunder inom ca: en timme.
Vi har uppfattningen om att förtroende och tillit är oerhört viktiga faktorer. Därför är det viktigt att träffas, att förstå och tillsammans vara överens om förutsättningarna,  för en lösning som bidrar till en ökad säkerhet och tryggare tillvaro. Vi finns till hands när det behövs. Rak kommunikation - din trygghet är vår trygghet !

Se vidare: