Om sp-ab

 

SecurityPartner - SP AB

SecurityPartner - SP AB, precis som det låter - en partner med brottsförebyggande åtgärder för säkerhet med ökad trygghet.

Med åtgärder menar vi larm, kameror, GPS-spårning, MärkDNA och "smarta hem" i syfte att förhindra inbrott, stölder och skadegörelse. Tekniken tillåter samverkan med grannar, familj osv. - LARMSAMVERKAN och TRYGG GRANNE.

 

SecurityPartner - SP AB representerar mer än 30 års erfarenhet och följt utvecklingen av larm och bevakningskameror sedan mitten på 70-talet. Mycket har förändrats och blivit mer tillgängligt. GPS-spårare (trackers) har banat väg för att enkelt spåra objekt efter inbrott, stöld av olika typer av fordon eller trygghet i samband med ensamarbete och omsorg för äldre. Ett begrepp som syns mer och mer är IoT (Internet of Things), och är vardagsföremål med inbyggd elektronik och internetuppkoppling, vilket gör att de kan styras eller utbyta data över nätet. Det finns många exempel men SecurityPartner - SP AB har valt att fokusera på "Smarta Hem" i syfte att höja säkerhet och trygghet.

MärkDNA skapar en unik identitet för stöldbegärlig egendom och ger samtidigt polisen ett fantastiskt verktyg för att spåra ägare och binda gärningspersoner till brott och brottsplats..!

SecurityPartner - SP AB finns i Skåne, utgår från kontor mellan Ängelholm och Helsingborg, med alla kunder inom ca: en timme.
Vi har uppfattningen om att förtroende och tillit är oerhört viktiga faktorer. Därför är det viktigt att träffas, att förstå och tillsammans vara överens om förutsättningarna,  för en lösning som bidrar till en ökad säkerhet och tryggare tillvaro. Vi finns till hands när det behövs. Rak kommunikation - din trygghet är vår trygghet !

Se vidare:

 

  •  
  •