Produkter

Vad kostar ett inbrott eller förlust av värdeföremål ?

Först, och viktigt, så att du har en chans att jämföra kostnader - våra larm och andra lösningar är inte bundna larmcentral eller annat, du köper din utrustning som du blir ägare till. Du kan, mot en extra kostnad, ansluta utrustningen till en larmcentral Kostnaden för kommunikation via Internet har du ju redan och kommunikationen via 3G/4G över mobilnätet kräver ett SIM-kort och ett abonnemang med väldigt låga kostnader.

Inbrott... nej - "vi har inget av värde"...

Du kanske inte tycker att det finns något att stjäla - hur skall tjuven veta det?  Tror tjuven att det finns något av intresse så infinner sig motivationen för att titta efter - och då måste du återställa, laga dörr- & fönsterkarmar, du får ett driftstopp, självrisk osv.

Ett larm eller kamera är små kostnader i jämförelse med kostnader för ett inbrott. Kontakta de i grannskapet du har förtroende för och dela med dig av informationen vid larm.  Utnyttja möjligheterna med Larmsamverkan och Trygg Granne.

Tjuvar gillar inte uppmärksamhet

När någon i syfte att stjäla närmar sig ett objekt så vill man inte synas, höras eller på annat sätt påkalla uppmärksamhet, då kan det många gånger räcka med att en lampa tänder eller att grannen får ett telefonmeddelande via en kamera, rörelsedetektor, GPS-spårare eller liknande.
Förstår tjuven eller andra ovälkomna gäster tidigt att risken för upptäckt är stor eller om de förstår att eventuella stöldbegärliga objekt är DNA-märkta - är det minsta motståndets lag som gäller och sannolikheten för ett brott sjunker avsevärt.

När du handlar med oss kan du välja att betala med Klarna. Du blir ägare till utrustningen och kan välja betalningsalternativ som du finner smidigast och göra den säkerhetsinvestering du behöver för en tryggare tillvaro.

 

 

 

Gör det enkelt

Viktigt att veta är att du alltid får den hjälp du behöver med installation och förslag på lösningar som du känner fungerar för dig - begär en offert så startar vi en dialog. Vi vill verkligen bygga förtroende oss emellan.  >> till offertförfrågan

Handlar du för mer än 4 000 kr så ingår kostnaden för frakten

 

 

  •  
  •