SecurityPartner – SP AB Sortiment

Vi förädlar begreppet grannsamverkan och erbjuder “larmsamverkan” vilket innebär att du kan koppla ditt larm till grannar, vänner och arbetskamrater och liknande kontakter. Du blir snabbare och effektivare när något händer hemma, på arbetsplatsen, i båten och entreprenadmaskinen när du inte är i närheten själv. Hur ser din situation ut. Vårt larm kan tända och släcka lampor, öppna grindar, starta pumpar och mycket annat. På vilket sätt skulle ett larm påverka din trygghet?

Övervakningen kommunicerar via GSM-nätet (mobiltelefonnätet). Genom att använda GSM-nätet får man en rad fördelar. Systemet kan, förutom direkt till din mobiltelefon,  kompletteras med anslutning till Internet för ett snabbare och säkrare kommunikation.

Vid strömavbrott så dyker det fasta nätet nästan direkt medan SMS fungerar i många timmar efter ett strömavbrott innan centralenhetens reservkraft tar slut. Detta är viktigt om man förutom påhälsning och inbrott, vill övervaka landström, batteriladdning,tem peraturer, nivå i en tank, kölsvin eller liknande under ett strömavbrott – under sommarsäsongen såväl som på vintern.

 

SecurityPartner – SP AB har det du behöver. Vill du veta vad som händer hemma, på arbetet, vid ett larm eller har du en gård som innebär att du inte kan vara överallt samtidigt? På vilket sätt skulle en kamera öka din trygghet?

GPS trackers (spårare) kan användas för att spåra människor, fordon och andra värdesaker överallt på hela jorden. Det finns 27 satelliter runt om vår jordglob varav 24 av dem som är igång. De tre andra kommer igång utifall någon av de 24 skulle gå sönder. Det finns alltid tre satelliter som är synliga uppe i himlen från varje plats på jorden. Dessa sateliter utför en sk. triangulering för att bestämma position för GPS trackern och kan bestämma hastighet av ett objekt, färddistans samt hur länge ett objekt har varit stillastående.

När ditt fordon rör på sig utan lov eller  -när du är ute med båten och något händer… eller -när farfar inte är säker på var han är – och behöver hjälp… På vilket sätt skulle en GPS-spårare öka din trygghet?

 

SelectaDNA MärkDNA är den globalt ledande tillverkaren av MärkDNA för kriminalteknisk märkning.  SelectaDNA erbjuder ett brett utbud av produkter för märkning och identifiering av egendom som alla innehåller en unik DNA-kod.
DNA märkning är det första verkliga säkerhetssystemet baserat på DNA inom egendomsmärkning och har visat sig begränsa stölder och tillgrepp med upp till 85%. SelectaDNA används för närvarande av 75% av Storbritanniens polismyndigheter. Märkningen är en osynlig vätska som penslas på stöldbegärliga föremål och komplett med märkpunkter.