Om Larm

Trygga lösningar av larm, Internet eller GSM

Behovet att överföra larm finns i många olika applikationer och situationer. Vi har ett urval av produkter för driftslarmer och driftsövervakning till rena inbrottslarm. Vi har produkter som kommunicerar över internet och WiFi eller där GSM mobiltelefonnätet står för larmöverföringen.  En kombination som ger trygga lösningar av larm.
Vilken teknik du väljer beror på applikation och, framförallt, på objekt och tillgång till Internet eller bra täckning i mobilnätet.
Du kan välja själv att komplettera med larmcentral med väktare och åtgärd enligt separat avtal. Principen är dock att du äger ditt larm utan att betala mer än för den kommunikation som skickar larmet. Förutom till dig själv kan du enkelt ansluta grannar, vänner osv. Du kan välja att betala med Klarna och välja alternativ du finner smidigast, betala med kort direkt, delbetala eller direkt via din bank.

Byggstenar

Produkterna är avsedda för att larma hemmet, fritidshuset, företaget, föreningslokalen, båten husvagnen. osv. Här finns byggstenar för ett larm anpassat till din situation, med eller utan kameror.

Vi har lösningar för allt från en rörelsedetektor som tänder en strålkastare, startar en sirén eller vad du tycker är lämpligt. Även magnetkontakter, temperatursensorer. vibrationsgivare och så vidare. Allt för att du skall få en säkerhet som ökar din trygghet.

Har du en idé om hur du vill att larmet skall fungera?  Du vill larma, skicka bilder, styra lampor, öppna portar eller vad du nu vill göra vid larm - kontakta SecurityPartner - SP AB så hjälper vi dig med detta !

 

Grannen är oftast snabbare än väktarna, utnyttja tekniken och LARMSAMVERKA !  Dela med dig av möjligheten med att ta emot larm, bilder osv...

Vad händer om datorn försvinner

Du kan göra många förebyggande insatser för att minska risken att utsättas för stöld och inbrott. Som företagare är exempelvis stöld av datorn förödande och som privatperson finns det alltid saker som har mycket högre värde för dig än för tjuven. Tjuven vet ju heller aldrig vad som kan vara av värde..-  Här kan du läsa mer på polisen.se

När du handlar med oss kan du välja att betala med Klarna. Du blir ägare till larmet och kan välja betalningsalternativ du finnar smidigast och göra den säkerhetsinvestering du behöver för en tryggare tillvaro.


  •  
  •