Om Larm

Trygga lösningar av larm, Internet eller GSM

Här hittar du alla larm och lösningar för skydd mot inbrott och skadegörelse hemma, på företaget, i bilen, båten osv. det är bara fantasin som sätter gräns för hur du vill att det skall fungera - ibland kan det räcka med en rörelsedetektor och en strålkastare...
Vilken teknik du väljer beror på applikation och, framförallt, på objekt och tillgång till Internet eller bra täckning i mobilnätet.
Du kan välja själv att komplettera med larmcentral med väktare och åtgärd enligt separat avtal. Principen är dock att du äger ditt larm utan att betala mer än för den kommunikation som skickar larmet.
Vissa larm har även kameror. Här finner du samtliga, Mer specifik information hittar du under respektive larm.

 

Larmsamverkan

För alla våra larm kan du utnyttja principen för larmsamverkan och låta grannen, släkt osv. vara del av ditt skydd. Är du inte anträffbar eller av andra skäl inte kan ta emot larmet, bilderna osv. så är grannen alltid snabbare än väktarna. Grannen kan snabbare tillkalla polis (pågående brott 112) eller brandkår.

När du handlar med oss kan du välja att betala med Klarna. Du blir ägare till utrustningen och kan välja betalningsalternativ du finnar smidigast och göra den säkerhetsinvestering du behöver för en tryggare tillvaro.

 

 


  •  
  •