Butik

MärkDNA

Fler åtgärder för tryggare tillvaro.

Fri frakt och våra villkor

Handlar du för mer än 4 000 kr så ingår kostnaden för frakten.

Vad skulle vara lämpligt i din situation för en tryggare vardag.

Här finns lösningar som innebär att din situation kan bli mycket bättre. SecurityPartner - SP AB har en vision och mål om att underlätta i strävan att öka tryggheten i samhället, hemma, på arbetet, på promenaden, i bilen, båten och andra känsliga fordon - utan att vara expert eller tekniker - vi stöttar och finns till hands !  Du har alla möjligheter att lösa din situation och vill du utveckla en idé så finns lösningen här. Testa att söka på något nedan - så får du förslag på lösningar. Alla priser är angivna utan moms och frakt.

Handlar du för mer än 4 000 kr så ingår kostnaden för frakten.

Är du det minsta osäker så kontaktar du oss helt enkelt - vi hjälper dig naturligtvis!!

Våra betalningsalternativ

 

När du handlar med SecurityPartner - SP AB kan du välja att betala med Klarna, PayPal, ApplePay eller direkt med kort.

Väljer du Klarna - Få smoooth. Betala hur du vill med Klarna. När du handlar hos oss kan du bestämma hur du vill lägga upp din betalning med Klarna. Det är upp till dig om du vill betala direkt, betala senare eller dela upp. Det är smoooth.

Du blir ägare till utrustningen och kan välja betalningsalternativ som du finner smidigast - och genomföra den säkerhetsinvestering du behöver för en tryggare tillvaro.

Har du ett PayPal konto så vet du hur det fungerar. Du som handlar via en iPhone eller iPad blir erbjudna att reglera köpet i via Apple Pay.

Vi har ett Swishkonto men inom kort kommer detta att bli ett betalningsalternativ här i butiken...

Viktigt att veta är att du alltid får den hjälp du behöver med installation och förslag på lösningar som du känner fungerar för dig - begär en offert så startar vi en dialog. Vi vill verkligen bygga förtroende oss emellan. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

0