Vision

"Ingen behöver vara teknisk expert för rätten till trygghet hemma, på arbetet eller på fritiden.  Kan du beskriva din situation så hjälper vi dig."

Genom att kombinera larm, kameror, GPS-spårare och annan teknik efter situation och förutsättningar, bidrar SecurityPartner - SP AB till att förhindra inbrott, stöld och skadegörelse.
Förutom till dig själv kan du ansluta grannar och vänner till dessa enheter för samverkan i samband med larm och kommunikation. SecurityPartner - SP AB är din partner i det brottsförebyggande arbetet.

Kontakta oss så återkommer vi så snabbt vi kan.

Ja visst - kontakta mig !

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss.. !

 

Inbrott har alltid ett pris..

Det kan vara svårt att veta vad som är effektivt och ökar chansen till att få behålla sina dyrgripar. Många gånger handlar det ju om värden som betyder mer för mig än för någon annan. Trots detta så sker inbrott och stölder, med höga kostnader för att återställa fönster, dörrar, bilar, båtar och annat som kom i vägen...

Vi har erfarenhet av vad bl.a. lantbruket och båtägaren behöver och hur de kan få lättnader i försäkringspremier. Vi hjälper polisen i deras arbete med att binda gärningsmän till brottsplats med MärkDNA och hur grannar kan hjälpas åt i larmsamverkan.

Titta gärna igenom vår trygghetsportfölj så kanske det kan skapa lite idéer om lösningar för din situation.